Veckan som gått

IMG_0096(2)

Ingen vinter i sikte som synes- bilden är tagen igår för att illustrera att löven äntligen har försvunnit från både vårt äppleträd och gräsmattan.

Vicke har haft en omväxlande vecka- en dags träning för Christina, ett dressyrpass med vardera mig och X, en tävlingsdag, 2 dagars skritt ute och en vilodag då vi bara gick en kortare promenad utomhus.

Det mesta har avlöpt finemang- vi tränar på med fokus på formen just nu.

På tävlingen fick vi till den bästa ritten hittills tycker jag och fick också bättre betalt (64,4 %) än vanligt.

Jag vill (så klart) rida ännu bättre så att vi kan börja placera oss- gissa om jag ska göra allt jag kan för att det ska bli så!

Annars har veckan innehållit mycket god mat, ett trevligt besök av en vän under min härliga semesterdag och ett konstaterande att Soya håller sig fortsatt pigg och biverkningsfri.

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Lite lustigt. Din bild blir roterad 90 grader på datorn men inte mobilen.

    Lovar att vår gröna matta (ej så mycket gräs, mest mossa) knappt syns under alla löv. Har inte bestämt om de ska få ligga kvar o så småningom blåsa över till grannen (har hänt förr) eller om man ska ta ett krafttag innan snön kommer. FInns det något roligare att göra blir det ALLTID gjort innan krattning!

    Svara
    • Birgitta

      Lövkrattning är sååå tråkigt. Maken har velat såga ner äppelträdet bara för att slippa just detta trädgårdsmoment men jag vill ju ha frukten till hästen.

      Det ser så slarvigt ut med en massa löv på marken tycker jag och dessutom står trädet nära entrén = risk för massa löv bland skorna som står ute och att man drar in dom i huset- annars hade jag mer än gärna låtit dom ligga.

      Svara
      • Prick

        Slarvigt men inte synligt, haha. Löven ligger på baksidan med angränsande skog tack o lov. Tyvärr kan löven blåsa in till en granne om det blåser åt fel håll. Fast nu är alla löven blöta och blåser ingenstans.

        Svara
  2. Anna-Kajsa

    Alla bilder i de senaste dagarnas inlägg har varit roterade 90 grader. De flesta har även haft fel format, dvs de är platta och utdragna (katterna såg rätt roliga ut). Klickar man på bilderna roterar de och återtar rätt proportioner. Är det så, Birgitta, att din bloggmall har vissa bildmallar som anger bildstorlek i pixlar och att du lägger in bilder utan att ändra storlek?

    Svara
    • Birgitta

      Synd att ni inte hojtat till tidigare.

      Jag har inte haft tillgång till vanlig dator i helgen utan lagt in bilderna via mobilen och då har det sett bra ut där men jag ser från fast dator att det ser helt galet ut.

      Har bett webmaster att titta på varför det blir så.

      Svara
  3. Anna-Kajsa

    Jag ville ju inte vara en petimeter och påpeka om det bara hände någon gång 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Fast det är ju flera bilder och ser skitfult ut (sa esteten).

      Jag kan tyvärr inte göra något själv just nu annars hade jag slitit ner bilderna ha ha ha.

      Svara
  4. Anna-Kajsa

    Haha, ja, jag har jättesvårt för sånt, men trodde inte du var så petnoga med bilderna 😀

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>