Tecken på en bra produkt?

Följande kommentar på nätet fick mig att fundera:

”Om nu PS tränsen är så himla bra som alla säger, varför finns det mängder av dem på begagnatmarknaden?”

ÄR det så att de riktigt bra produkterna sällan och aldrig säljs på annons och ska man bli ”misstänksam” om det finns massor av produkt X på diverse salu-sidor?

Jag tror nog att det kan vara så eftersom jag nyligen annonserade att jag ville KÖPA Mias dressyrschabrak. Fick ett enda svar och den personen hade ett allroundschabrak att sälja.

Själv tycker jag att dessa schabrak är outstanding bäst sett till kvalité kontra pris och uppenbarligen är jag långt ifrån ensam om att tycka det eftersom inga säljs begagnade.

5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anonym

  Kanske är det så att många tror att just PS tränsen ska revolutionera deras ridning lite sådär magiskt? Som en quick-fix. Jag älskar mitt sånt träns, mest för att det är snyggt, lagom dyrt och bekvämt för min häst. Men nån större revolution i ridningen har jag inte märkt. Då var det bättre att skaffa en tränare 🙂

  Svara
 2. Anna-Kajsa

  Vi har konstaterat att det i princip inte finns ett enda Fautras-släp på begagnatmarknaden 🙂

  Svara
 3. CeciliaL

  Och inga Musto Snug Rider jackor, eller KyraK Edinburg-jackor. Jag tror på din teori, Birgitta!

  Svara
 4. Annika Persson

  Hej. Jag ser att du sökt Mias schabrak. Jag tror jag har några stycken. Har det i så fall nerpackat och kan kolla till helgen vad det finns. Har sålt hästen pga en olycka och har lite av varje. Du får gärna höra av dig om du är intresserad av schabraken eller om det är något annat du behöver. Utetäcke har jag nog inte, jag tror de följde med hästen, men fleccetäcke och lite annat har jag. Mvh Annika

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>