Torsdag- det finns nackdelar med allt

Åh vilket härligt väder det har varit idag- säkert 6-7 plusgrader på eftermiddagen och så en gigantiskt strålande sol på det!

Jag dristande mig till och med till att rida ut iförd långärmad t-shirt och vinterjacka (dvs jag lämnade fleecetröjan i stallet) och det gick alldeles utmärkt.

Dagens ritt bestod till säkert 80 % av skritt i olika formen- från piaff-artad till fri och allt där emellan.

Jag konstaterade också att nackdelen med det underbara vädret är att det inte bara är vi ryttare som vill njuta av det- det vill ju (så klart) ”alla” andra också, exempelvis alla husägare som sätter igång med allsköns ljudliga projekt i sina trädgårdar.

Det hamras och spikas, bullras och bankas, man släpar på trädgårdsavfall, prasslar med sopsäckar, röjer med olika maskiner osv och det gäller även att vara beredd på omkringyrande höns, barn som skrikande hoppar studsmatta oh hundar som tokskäller bakom häckarna. Pust!

Hemma möttes jag av ett efterlängtat paket; 2 Mias-schabrak väntade på mig!

Dressyrbloggerskan Matilda Holmström sålde nyligen sitt sto Wanda och har i samband med detta bland annat annonserat ut sina schabrak- därav paketet.

Så nu är jag fullutrustad på den fronten, det får räcka med de ca 7 schabrak jag har i dagsläget.

image

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>