Utpekad?

dumbass

Nu var det förvisso väldigt länge sedan men det har hänt att någon har kommenterat SURT, antingen IRL eller i skrift att jag minsann har skrivit om just dom på bloggen fast jag i själva verket inte har skänkt just den personen en tanke på ”år och dar”.

Nej, vissa tillskriver sig själva en större betydelse i mitt liv än vad de de facto har ha ha.

Jag FÖRSÖKER faktiskt att aldrig skriva om någon så att personen går att känna igen FÖR ANDRA om det jag skriver är i negativa ordalag, om personen sedan själv känner igen sig eller TROR sig känna igen sig…tja…vad man tror och inte tror kan jag inte ta ansvar för.

Däremot har jag själv reagerat på hur en del skribenter verkligen kan skriva allt möjligt om personer i sin närhet som mycket lätt går att känna igen just utifrån skribenten.

Om jag tex skulle skriva något om min man är det ju inte så svårt att ”hitta” honom eftersom jag själv inte är speciellt anonym och då gäller det verkligen att tänka sig för…tycker jag i alla fall.

Men en del skriver om sin partner, sina barn, släktingar osv och avhandlar deras sjukdomar, ekonomi, politiska åsikter, sexliv…ja, verkligen allt mellan himmel och jord och det har jag väldigt svårt för personligen eftersom jag är övertygad om att många av de omskrivna inte har en aning om att de figurerar på olika forum, hur lätta som helst att känna igen.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>