Fredag- duktiga hästar

Tänk vad ett bra dressyrpass kan göra för hela ens morgonhumör 🙂 !

Jag åkte således glad och nöjd till jobbet medan Vicke stod i hagen och åt sitt frukostensilage.

Efter jobbet gjorde jag något som jag för bara några dagar sedan inte hade en tanke på men då en bloggläsare nyligen la ut en bild på en jättefin 2-åring på Facebook och skrev att den var både löshoppad och tömkörd så tänkte jag: ”ja, varför inte”.

Sagt och gjort så nu är Messy minsann också tömkörd 🙂 .

Mitt A-barn skötte sig fint och det mest glädjande av allt var nog att hon tar longeringspisken på helt rätt sätt; som en förstärkning och inte en bestraffning.

Jag är så glad att hon inte leker ”röd kvinna”  och liksom tycker ”vad VILL du…piss off” utan tål att man petar på henne och traskar på.

Som ni kanske förstår kunde jag inte föreviga våra bedrifter; att ha en 2-åring, 2 tömmar och en pisk i nävarna kändes fullt tillräckligt.

För övrigt kan man ju inte klaga på att hanteringen av en 2-åring är TIDS-krävande; efter 10 minuter var vår tömkörning avklarad och sedan återstod bara att borsta av några kilo hästhår från Messy innan jag kunde säga adios till henne och Vicks och köra hem.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>