Söndag- ny hästmat

Idag var det nyharvat när Vicke och jag äntrade ridhuset och ett liiite djupare underlag passar honom mycket bättre än ett något för platt/ stumt- det blir automatiskt mer swing i ryggen.

Det blev ett jättefint pass och jag tycker att vi får ett bättre och bättre flyt i allt vad vi håller på med, skolorna inte minst.

I galoppen tänkte jag på X ord att inte låta Vicke ge sig iväg utan att spången ska bli färre men större och att jag, för att uppnå detta måste hålla kvar stödet och inte lätta i handen.

Eftersom vädret har varit minst sagt omväxlande med en hel del regn har det dröjt med hö och ensilageskörden men idag påbörjades detta arbete.

image

Detta ska bli ensilage och Messys och hennes väninnors beteshage därefter.

image

Och detta ska bli hö och en rejäl gräsbana som vi kan nyttja till långt in på hösten.

Nu har jag precis varit och tagit in Vicke från hagen- han fick några extra timmar där med sällskap av sin nya tjej Lady som as we speak tycker att Vicks är den snyggaste killen i världen (hon gick i hagen bredvid).

När brunsten är över kanske hon tycker annorlunda…

En kommentar

  1. Anna-Kajsa

    Stora volymer men låga värden skulle jag gissa att det blir? Berätta gärna resultatet sen.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>