Dagens (flärd)fråga

Vilka, om några, av nedan uppräknade behandlingar hade du provat om du fick dom utförda GRATIS av ett proffs?

Du får välja flera alternativ.

Har du rent av provat något av det och blev du nöjd eller missnöjd? Berätta!

* nagelpåbyggnad

* hårförlängning

* läppförstoring

* ögonfransförlängning

* tatuering

* piercing i näsan

* vaxning av ben

* fettsugning av magen

* ögonbrynsplockning

13 kommentarer Skriv kommentar

 1. Annelie

  Förutsatt att allt var säkert ochproffsigt utfört skulle jag gärna göra det mesta – dock inte piercing, läppförstoring och hårförlängning. Fettsugningen tar jag gärna på utsidan av låren istället för magen.
  Naglarna har jag fixat några gånger men det får inte vara för dyrt – då tycker jag inte att det är värt det. Har extremt dåliga o mjuka naglar som skivar sig och är fula – så helst skulle jag alltid vilja ha fusknaglar (som jag har just nu).

  Svara
 2. Louise

  Jag skulle också kunna tänka mig allt utom läppförstoring, piercing i näsan (eftersom det är just näsan) och hårförlängning. 🙂

  Har förresten en helt annan kommentar eller egentligen fråga! Jag står med en massa täcken som jag tänkt sälja (regn, stall, och vintertäcken). Hade tänkt tvätta dem, men så fick jag kommentaren av en i stallet att hon bara köper otvättade begagnade täcken för då vet hon att de håller. Hur resonerar ni andra? Om ni köper begagnade täcken, vill ni ha dem tvättade eller ej? Och hur tvättar ni täcken om ni gör det själv? (Maskin? För hand? Såpa?) det är för övrigt lite dyrare täcken som jag inte vill förstöra dem i onödan…..

  Svara
 3. Catrine

  Funderade på hårförlängning när tanken på att låta det korta växa ut kändes alltför långtråkig. På plats hos frisören blev jag omgående avskräckt av allt dagligt underhåll som skulle krävas. Att sova i flätor kändes inte heller så lockande. Alltså är håret fortfarande kort!

  Svara
 4. Anna-Kajsa

  Och svaret på Birgittas fråga: Jag skulle inte kunna tänka mig t ex läppförstoring, tatuering eller piercing. Övrigt skulle jag nog iaf kunna överväga. Det enda jag gör av detta är vaxning av benen – fast inte ens det gör jag nu när jag flyttat – har inte hittat något bra ställe, och inte ansträngt mig särskilt mycket för det heller.

  Svara
 5. CeciliaL

  Av ovanstaende skulle jag enbart prova

  * hårförlängning
  * ögonfransförlängning
  * vaxning av ben
  * ögonbrynsplockning

  Och HAR provat ogonbrynsplockning (aven vaxning och ’threading’) samt benvaxning (och ’sugaring’). Harforlangning ar inte nagot jag har lust med, men det ar ju iaf inte permanent eller plagsamt! Ogonfransforlangning vet jag ser snyggt ut men jag har glasogon och tror inte de far plats bakom dem! 😀

  Svara
 6. Madeleine

  Ögonbrynen och benen fixar jag själv relativt regelbundet.
  Skulle kunna tänka mig att fettsuga magen, men det ser hemskt ut när det görs. Och en onödig narkos och väldigt dyrt.

  Svara
  • CeciliaL

   Jag tror ocksa att det ar EXTREMT plagsamt (efterat) – min syster har fatt fett utsuget ur magen och insprutat i ansiktet (jaja, jag vet, later galet)…. Och sa det gjorde saaaa jakla ont efterat da man blir helt tackt med blamarken av det. Nasta gang tog hon det fran insidan av overarmen. Men naaa, sant vill jag inte halla pa med sjalv.

   Svara
 7. Malin

  Fransarna är det enda jag skulle tänka mig att göra – resten är antingen lite ”trashigt” i mina ögon (tex nagelförlängning, piercing, tatuering) eller går emot mina principer (tex fettsugning).

  Svara
  • Birgitta

   Ha ha ha….är benägen att instämma!

   Fransarna gjorde jag för något år sedan och det blev supersnyggt enligt många (mig också) men det var för omständligt tyckte jag.

   Svara
 8. Emelie

  Hårförlängning skulle jag kunna tänka mig, eller mer hår-fyllnad, mitt är så platt och tråkigt, hade gärna haft lite mer volym.

  Svara
 9. Anonym

  Har haft hårförlängning en gång.. Funkade utmärkt tills jag köpte häst igen. J-lar vad ont det gjorde med plastpluttarna i håret under hjälmen…! Löshåret åkte av , jag behöll hästen!

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>