Torsdag- dubbelarbete

I morse gjorde jag något som jag inte gjort på länge; jag ”hoppade bana”.

I vanliga fall brukar jag bara hoppa enstaka hinder, helst på relaterade avstånd eftersom jag tycker att det blir svårare och svårare och bibehålla fokus och få till riktigt bra språng ju fler hinder i följd jag hoppar.

Men Vicke är ju verkligen bussig och kan hoppa från alla avsprångspunkter höll jag på att säga och idag kände jag att jag faktiskt kan släppa lite på perfektionstänket när det handlar om 90-centimeters hinder; ingen start i SM precis.

Därmed inte sagt att jag vill flänga omkring hur som helst, slarviga språng ger inte den träning som jag eftersträvar.

Eftersom morgonpasset inte pågick i mer än sammanlagt 40 minuter tyckte jag att Vicke kunde få använda sig av våra nya tömkörningstömmar idag igen så det blev ett 20-minuterspass på grusbanan på eftermiddagen.

Vicke jobbade på jättefint och det är väldigt kul att tömköra honom eftersom han är så snäll.

I natt hoppas jag på att få SOVA; Soya var dålig i magen natten till idag och jag var ute med henne en gång i timmen HELA NATTEN!!!! Vissa dagar är det mindre kul att ha djur kan man säga…

image

Dagens bana

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>