2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Emelie

    Länsförsäkringar (tror jag det är) har haft motsvarande länge, Knappen. Utvecklades för bönder och skogsägare, men funkar ju för alla som är ute i skog och mark 🙂

    Svara
  2. Anna-Kajsa

    Jag laddade hem den några timmar innan jag red ut ensam och åkte av… nu använde jag den inte, men det kändes ändå som en bra grej att ha. Frågan är bara hur många i min närhet som också har appen och därigenom får larmet? Men om man står i ett större stall är det ju smart om alla enas om samma app, då ökar ju sannolikheten att det finns någon i närheten som kan hjälpa.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>