Om pratkvarnar och träning

Är detta något ni känner igen?

Jag har upplevt det i perioder under alla de år jag har tränat och skulle vilja säga att det även är TRÄNARENS ansvar att ”kapa” en pratkvarn.

Och som elev måste man givetvis respektera när ens träning är slut och någon annans har tagit vid.

En kommentar

  1. Frida

    Just min tränare är rätt duktig på att inte prata bort lektioner. Det är ofta folk som är där men hon ser till att inte låta dem prata bort lektioner. Visst händer det att ryttaren innan behöver prata lite extra eller att någon måste prata men det påverkar aldrig min lektion då vi dels inte håller stenhårt på tiden utan kan dra över om det behövs (alla drar alltid över för tränaren har svårt att sluta så det räknar man liksom med) och jag känner alltid att jag får ut mkt av min lektion. Ofta är min tränare dessutom så intensiv att en pratkvarn är en välkommen paus haha. Men har varit med om andra tränare där det pratas och snackas alldeles för mkt av min lektionstid och dessa väljer jag bort direkt, känns väldigt oengagerat och oseriöst och jag tycker inte att det är något jag ska behöva påpeka.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>