Tjäna pengar på att blogga

kj

Ja, att man kan tjäna pengar på att blogga har jag vetat länge så klart även om jag själv inte tjänat många kronor på MIN blogg ha ha ha.

Men måste ändå säga att jag blev förvånad när jag lyssnade på detta klipp där 20 åriga Linn Olsson påstår att hon kan försörja sig och sin häst enbart genom att blogga.

Verkar vara en driftig tjej som på något sätt har hittat nyckeln till framgång för det är då inte genom någon direkt framgång på hästryggen som hon fått så många läsare gissar jag (hon verkar tävla på vanlig hobbynivå utan några extraordinära framgångar).

Ja, det är bara att lyfta på hatten, avundsjukt ska sägas 🙂 för jag hade gärna försörjt mig på samma vis….det är nog ett av mina drömjobb (ville bli journalist när jag var ung….).

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. G

    Hm, känns som att det krävs att man säljer ut sig som person för att få tillräckligt många läsare för att tjäna pengar och det skulle jag aldrig tycka är värt det.

    Svara
  2. Frida

    Hon pluggar ju just nu och tar inga studiemedel så uppenbarligen så klarar hon att försörja sig och hästen på sin blogg. Tycker det är intressant, finns ju flera bloggare som kan leva på sin blogg. Jag undrar dock hur länge detta kan hålla i sig, kommer det att fortsätta eller kommer bloggarna dala? Hur som helst är det ju bara att gratulera 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>