Tisdag- mer mys

Ännu en mysig dag där jag började med ett fint dressyrpass i ridhuset.

Vanligtvis är Vickes hagtid verkligen ”helig” för mig och jag undviker till varje pris att inkräkta på den genom att tex rida men så som våra hagar ser ut just nu (och säkert 90 % av alla mindre hagar i Skåne) så tycker jag faktiskt att en hagtimme mer eller mindre kan kvitta.

Vicke känns fortsatt mjuk och ”med” så jag tränar vidare på det som vi har pysslat med de senaste månaderna men med ännu bättre kvalité.

Njöt av hans helklippning efter passet då jag kunde konstatera att han var snustorr trots en timmes ”ordentlig” ridning- det var bara att lägga på täcket och släppa ut honom i hagen.

Dagens fynd på hästoutleten var ett par ridhandskar för 10 kronor 🙂  samt en flugluva för 12:50. Helt ok…

Köpte dessutom en brun grimma i jättemjukt läder åt en stallkamrat vars häst kan ha X-largesaker, tyvärr fanns grimman bara i denna storlek och kostade ynka 100 kronor.

Nu blir det nog inte fler besök för min del men behöver man tex grimmor och grimskaft kostar dessa 15 kronor liksom hönäten.

Finns massa annat också så klart men man kan ju inte bara handla för att det är billigt heller. Eller 🙂 ?

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna-Kajsa

  Vi var på outleten idag! Ett träns, ett par extratyglar och ett par senskydd för 175 kr, perfekt! Vi hade tyvärr inte tid att gå igenom sånt som handskar, så jag är lite sugen på ett återbesök.

  Svara
  • Birgitta

   Just handskar finns massor i pyttestorlekar men jag som har stora händer fick leta länge….

   Mest prisvärt är nog 4-pack stallbandage för 175:– men jag har redan Back on tracks.

   Och så fanns det vita fleecelindor (Sjöhagens) i 2 pack för 25 kronor men jag har typ en miljard lindor.

   Svara
   • Anna-Kajsa

    Jag har storlek 6,5 i handskar, så pyttehandskar kan funka bra för mig! Dessutom höll jag i ett par mörkblå senskydd med röd kant som jag lade tillbaka, för jag har ju en fux. Sen kom jag på att skimmeln hade kunnat ha dem! Det retar mig kanske mest, för han behövde ju dessutom ett par senskydd…

    Svara
    • Birgitta

     Jag kommer att gräma mig i en evighet över en hjälm jag inte köpte för 150 sketna spänn. Den var såååå snygg men jag tyckte att den var liiiite för stor tills jag, tillbaka i stallet, konstaterade att min egen är minst lika mycket för stor i så fall och det bekommer mig inte alls.

     Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>