Huuu

Det såg otäckt ut!

Påminner mig om när Messy pga min ouppmärksamhet råkade fastna med grimman i en av våra stalldörrar på ett liknande sätt.

Hon satt fast som i ett skruvstäd och jag bara väntade på att hon skulle slita itu hela dörren men hon var bara sååå cool och stod still tills hennes lika coola ägare kom och skar loss grimman med en kniv.

Inte en skråma på hästen och totalt oberörd efteråt!

En kommentar

  1. Linda Ferne

    Med tanke på just denna händelse, ställer man ju sig frågan; Varför(?!?) överhuvudtaget ha oknäppt grimma, inget grimskaft att hålla i ,med dörrar öppna? Oavsett hur ”väluppfostrad ” häst du har? Att olyckor inträffar är ju tyvärr oundvikligt, men denna är ju helt onödig!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>