Måndag- ny reklamation

Även idag har jag varit flitig; tvättade massor, har fixat lite hemma och i stallet och varit och hämtat min bärbara dator som jag reklamerade för ett tag sedan.

Fick datorn av min fd man i julklapp för 1,5 år sedan och efter ett tag började den stänga av sig när jag skrev blogginlägg.

Det kunde hända oavsett vilken tangent jag tryckte på och ibland fick jag starta om den säkert 20 gånger innan jag kunde skriva färdigt.

Jätteirriterande så klart men jag har länge prioriterat annat framför att reklamera den vilket jag alltså nu tog tag i med gott resultat.

Datorn blev kostnadsfritt lagad och jag påminner er igen om vikten av att inte bara acceptera att saker går sönder hur som helst.

Vickes motion idag bestod i en uteritt i lång och låg form för att mjuka upp eventuell träningsvärk efter gårdagens pass. Dock märkte jag (som vanligt) ingen stelhet utan det var samma mjuka fina häst som bar mig fram över grusvägarna 🙂 .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>