Utan häst

Dagens fundering som ni kan ägna er åt och helst svara på också 🙂 är följande:

Om ni inte hade ägnat er åt ridning/ haft häst: vad tror ni då att ni hade lagt er tid på till vardags?

Så som mitt liv ser ut i dagsläget (med nattjobb där passen är över 10 timmar långa) gissar jag att jag hade blivit mer förslappad helt enkelt och mest suttit framför tv:n eller nätet.

Har inga direkta övriga intressen som lockar faktiskt.

Jag hade säkert rest mer men det är ju inget man gör till vardags precis.

Kanske köpt en hund?

8 kommentarer Skriv kommentar

 1. Linda

  Eftersom att jag ofta funderar på vad folk som inte har häst GÖR egentligen så skulle jag antagligen inte göra nånting.
  Fast om jag av någon outgrundlig anledning skulle vara tvingad att vara helt utan häst skulle jag nog dö av depression.

  Svara
 2. DRESSYRLIV - Från föl till häst, barn och allt där emellan!

  Haha… Skaffa två barn relativt tätt så har du att göra 😉 Nej, jag hade nog rest som en galning, satsat på min konst ännu mer, startat en hel drös egna företag och förstås haft en schäfer. I dagsläget ägnar jag i princip all min tid till barn och familj, men ju större barnen blir desto mer hoppas jag kunna återgå till min gamla hobby hästar. Och nej, man (eller i alla fall jag) dör inte av att vara utan hästar. Man vänjer sig. Vid det med 🙂

  Svara
 3. Trasselkvast

  Jag hade rest massor massor massor massor. Lagt mkt mer tid på hunden i form av träning/tävling, istället för som nu att han mest bara är med hela tiden. Kanske haft tid att skriva boken. Strukturerat träningen bättre.

  När man tänker på hur mkt tid och pengar som går till hästen (lätt tio lax i månaden, en vanlig månad) så finns det risk för att man blir tokig. Så då gör jag inte det. Hon är värd det, annars skulle jag inte ”offra” allt det där jag skrev ovan. Men om hon inte var hon, då hade jag eventuellt tänkt över situationen vid det här laget.

  Svara
 4. CeciliaL

  Det här är något jag tänkt på ibland – VAD skulle man göra som är lika spännande och kul som hästar…. Extremt svårt att komma på något! Skulle nog inte rest mera, då jag redan reser rätt mycket, men kanske träna agility med hund, träna mera själv (gym, löpning) och kanske t o m ta ett handtag i trädgården ibland…..

  Svara
 5. Frida

  Jag hade nog skaffat några hundar och tränat och tävlat lydnad eller något sånt.

  Svara
 6. Madeleine

  Förmodligen blivit lat, fet, bitter och deprimerad men fått en bra ekonomi.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>