Han tog min affärsidé

Hi hi….denna idé väcktes hos mig för något år sedan; kul att någon faktiskt anammat den!

Jag är övertygad om att det finns en marknad för hovslagare som kan ta ganska mycket extra betalt ”bara” de kan infinna sig med kort varsel, typ samma dag.

Om min häst skulle tävla dagen därpå och jag konstaterade en tappsko i hagen dagen innan hade i alla fall jag varit villig att betala en rejäl slant för att få den påsatt och har vid enstaka tillfällen gjort det också.

I dagsläget är det för mig extra sårbart då Vicke till råga på allt har flytsulor- det är liksom inte bara att banka på själva skon som väl de flesta hästägare hade kunnat lära sig.

Och han är ju dessutom uberkänslig så honom GÅR det inte att rida oskodd eller utan en framsko.

Nu ställer ju min egen hovslagare upp så gott han förmår men han kan ju faktiskt vara bortrest eller sjuk- lite av ett skräckscenario för mig faktiskt.

Men vad säger ni? Tycker ni som jag eller kan ni utan problem vänta i flera dagar på er ordinarie hovslagare?

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Kristina

    Det hade ju varit bra om det fanns en sk hovslagarpool dit man kunde ringa om det skulle krisa
    riktigt mcket.

    Svara
  2. Jeanette

    Har en gång betalat 1000kr för en tappsko, tror det var dagen före midsommar o vår Hovis var på semester. Var iaf superglad då vi fick tag på en annan eftersom hästen var superkänslig i sina hovar. Tror faktiskt att han (hovisen) själv prutade till 800 när jag skulle betala

    Svara
    • Birgitta

      Tror jag fick betala 400:- en fredag eller lördagkväll när jag körde hem till en hovslagare för en tappsko.

      Skulle tävla nästa dag.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>