Söndag- gegga

Vaknade till spöregn och åskmuller- inte det man vill höra när man ska åka och tävla någon timme senare.

Tack och lov gav det hemska vädret upp innan det blev min tur att starta men då hade klassen hunnit reduceras från 23 till 15 startande!

Framridningen var mycket bra men banan desto sämre- full av pölar och med massor av tung gyttja i hörnen.

Jag tänkte tacksamt för mig själv att de som kommer att placera sig är de som har hästar som skiter i sådant och det vet jag sedan innan att Vicks är helt obrydd av.

Sin första placering med mig (i LB) tog han i en SJÖ- jag hade aldrig skådat dess like men han plöjde sig igenom vattenmassorna!

Idag blev han rädd för en stor vimpel/ flagga och började galoppera i en travökning men annars traskade han på och försökte så gott han kunde tycker jag.

64,3 % och en röd rosett blev tacken och jag var jättenöjd!

I MSV B:n som gick på samma bana fick vi inte lika bra procent, knappt 61 men jag var ändå nöjd även här för det som domaren efterfrågar (liksom flera före henne) är mer energi och bärighet och det känner jag är på gång faktiskt.

IMG_3768

När vinden tog tag i denna vimpel sa Vicke ”Hjäääälp” första gången han såg den och det blev en liten galopp i travökningen.

IMG_3765

Tyvärr ganska geggigt inne på banan vilket också gjorde underlaget ojämnt.

IMG_3766

Rött är sött!

3 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>