Näsblötläggning

fraga

Läste ett inlägg häromdagen där en hästägare som har sina hästar på bete hade fått en lapp uppsatt på sitt staket där ”Djurvänner” (suck….) undrade när hästarna skulle tas in från betet!

Jag, precis som många andra måste fråga mig om folk inte har något bättre att bry sig om än välmående hästar som går på bete i sommartemperaturer?

Det är fortfarande varmt även nattetid, gräset växer, solen skiner- vad är problemet liksom?

Och att hästar går ute dygnet runt i september är väl inte det minsta konstigt över lag?

Ja herregud…det finns folk till allt…..

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Dressyrtant

    Min lilleman går ute fortfarande och jag är så glad för det! Hade den vite springaren haft bra hovar hade han fått gå ute året om.
    En jag känner hade sin fånghäst på mycket magert bete och stödfodrades. Någon ”djurvän” anmälde henne eftersom det fanns för lite gräs i hagen…

    Svara
  2. Manda Stillnert

    Har min ute fortfarande och de får hon vara så länge vädret tillåter. De har fritillgång på hö och går i skogshage så tycker inte speciellt synd om dem 😉 De vill inte ens in om de inte häll regnar en hel dag vill säga. Fölungen har vi inne på nätterna och haft hela tiden men de är för att vi vill hantera henne varje dag .

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>