Söndag- ta två, betala för en

Även idag har det varit varmt och soligt och efter en långpromenad med Henrik och Polly så var det dags att motionera hästen.

Jag gjorde något jag inte ägnat mig åt på länge- jag hade en handhäst med mig på Vickes och min uteritt och det var ”så klart” Leon, bästa vän och iskall medföljare.

Det gick otroligt bra och jag kunde även trava långa sträckor så det blev en bra runda för hästarna.

Både Heron och Decima har varit handhästar många gånger- jag tycker att det är ett bra sätt att motionera 2 hästar samtidigt om man bara har lite pli på dom 🙂 .

Efter en restaurangmiddag och soffsovande är det snart dags för jobbnatt nr 3 och sedan väntar ledighet till torsdag kväll!

img_3828

Har ni sett så lika vänster bak hästarna har 🙂 !

img_3833

Jag har ibland skrivit att jag inte vågar rida till klätterbackarna pga korna och då menar jag att jag inte vågar ta mig över denna bro om korna står precis till höger i bild vid haggrinden. Det finns ingen annan väg till backarna än över bron och när korna står i givakt och bevakar den är varken jag eller Vicke så tuffa.

img_3836

Hej kompis- är du med idag? Kul!

4 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Ja, mitt schema är SUVERÄNT! Jobbar 3 nätter, ledig 3 osv. Känns som att man är långledig hur ofta som helst och det är man ju på sätt och vis 🙂 (en gång i veckan minst ju).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>