Som det kan bli i livet….

Idag bjöd jag mig själv på lunch- det har onekligen sina fördelar att bo ca 30 meter från en restaurang som serverar helt ok mat mitt på dagen.

Det lustiga är att jag var och hämtade mat på detta ställe ganska ofta medan jag var gift (och bodde utanför Staffanstorp) och jag tittade då ibland på husen runtomkring och reflekterade över hur fina de var (estetiskt tilltalande).

Och nu bor jag i ett av dom?!?!?

Ja, så kan det gå här i livet….

Och som om detta inte vore nog så blev jag vän med Leons medryttare vid årsskiftet.

Hon bodde då i Malmö men ville flytta till Staffanstorp.

Och var fick hon lägenhet?

Också ca 30 meter från min nuvarande  bostad!!!!

image

Idag blev det….

image

….porterstek!

8 kommentarer Skriv kommentar

 1. CeciliaL

  Ja, lustigt hur det kan bli i livet! Jag bodde i Somerset, ca 1.5h (med transporten!) harifran i manga ar, och brukade ta mina hastar hit upp for att tavla (i distans). Var pa en traningshelg med EnduranceGB i en trevlig by har i skogen, dromde om att fa rida har och ha dessa underbara skogsridvagar inpa knuten (det finns valdigt litet skog har i GB, och de allra flesta ryttare maste rida i trafik for att komma till nagon ridvag eller nat litet skogsparti). Nar vi letade hus for 10 ar sedan sa kom garden dar traningshelgen var upp till salu, men vi hade inte rad med den. Och sen vips hittade jag det stalle vi nu har, i samma by!!!! Som dessutom ligger battre (pa ’ratt sida’ av en ratt hart trafikerad vag). Jag menar, what are the chances?! Att dromma om att bo har, veta att jag aldrig skulle ha rad att kopa en fastighet med stall har, och sen GOR vi det. Tanker aldrig flytta mer!

  Svara
   • CeciliaL

    Sarskilt roligt att hitta nagot i samma by med tanke pa hur liten den ar – ca 250 invanare totalt! Bara stormtrivs, maste nypa mig sjalv pa mornarna nar jag gar ut och tittar pa den fantastiska utsikten (man ser anda till Malvern Hills som ligger nan timme bort) och stallet nagra meter fran huset. 😀

    Svara
     • Lee

      Jag är så nyfiken på hur ni träffades! Om du vill berätta? 🙂

     • Birgitta

      Ha ha…man hade lätt kunnat göra en riktig Hollywoodfilm med alla möjliga ingredienser och ett lyckligt slut kring hur vi träffades.

      Utan att outa för mycket så träffades vi via en dejtingsida och blev ett par efter en inte så spikrak väg.

      Med facit i hand har vi haft en otrolig tur som träffat varandra och att vi passar så bra ihop.

      Det är nog inte det lättaste i vår ålder när man har sina vanor och kanske inte är så flexibel (jag är tex inte det minsta flyttbar).

 2. My

  Birgitta, för mig är det en sån fin sak att tänka på att du hittat någon att leva med ganska omgående ändå, det får mig att våga tro att det kanske går att hitta min Mr Right oxå ❤

  Svara
  • Birgitta

   Ja, det trodde jsg aldrig faktiskt- att det skulle gå så fort.

   En kombination av slump, tur och ihärdighet 🙂 ! Vill man ha något tillräckligt mycket så….

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>