Den förutsägbara bloggen

Nu har jag haft min blogg i väldigt många år och det är intressant hur man exakt kan förutspå vissa saker med den medan annat oftast kommer som en överraskning.

Jag lägger ytterst sällan mer än några minuter på varje inlägg men kan ändå tycka att jag ”får till” vissa åsiktinlägg väldigt bra och så kommer det inte en enda kommentar….

Sedan publicerar jag någon ”skitbild” och så strömmar kommentarerna in.

Kan ju kännas lite ”orättvist” ibland ha ha ha.

Detta är det oförutsägbara- vad som däremot är mer förutsägbart är LÄSNINGARNA.

Bloggen läses alltid som mest på söndagkvällarna, gissningsvis för att folk har varit lediga och börjar känna sig lite uttråkade innan det är dags att börja jobba på måndag.

Måndagen är också en läsdag, kanske för att en del inte hunnit ”catcha up” under helgen.

Fredagkväll har folk annat för sig än att läsa bloggen men annars är spridningen ganska jämn över vardagarna.

Alla röda dagar är det också ganska lugnt vilket är förståeligt men om det är flera röda dagar I RAD så märks det när folk börjar tröttna på att bara slappa för då läser man bloggen den andra eller tredje lediga dagen 🙂 .

Sommaren är lite av stiltje-period och det är också förståeligt medan resten av året håller en ganska jämn ström utom när vi närmar oss jul – då är folk upptagna med den.

Så nu vet ni det- om ni ens varit intresserade 🙂 !

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. M

    Måste tipsa om Lisa Lidbecks intervju med tidningen ridsport och hennes syn på vila, upplägg och om hästarna fryser! Tyckte det var väldigt intressant att hon förespråka att värma upp med ett ländtäcke i ridhus, tror det är första veterinären jag hört säga det.

    Svara
    • Birgitta

      I vilket nr var det?

      Träffade Lisa för första gången nu i veckan i samband med en annan hästs behandling och tyckte hon verkade oerhört engagerad och hade kloka åsikter.

      Att rida fram med ländtäcke inomhus och vid plusgrader tycker jag dock låter extremt märkligt att rekommendera till fullt friska hobbyhästar- möjligen om de är nyklippta och extremt frusna.

      Svara
  2. M

    Deras podd, finns på hemsidan. Håller helt med, Lisa har en sund syn och inställning till hästar på alla nivåer. Sen finns det såklart delade meningar om varje veterinär. Tror jag skrev slarvigt, hon pratade om att värma upp med ländtäcke på klippta hästar utan päls ”när det är kallt” – vilket är en definitionsfråga.

    Svara
  3. Ingela

    Jag läser det du skriver i princip varje dag. Kul att bara kolla en annan människas korta reflektioner kring saker man själv håller på med. Har ofta kommentarer, medhåll och tankar i huvudet, postar däremot dem bara ibland.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>