Veckan som gått

Som jag skrev härom dagen så går dagarna just nu väldigt snabbt och ibland känns det som att man nästan kan kopiera dom- de liknar varandra väldigt mycket på gott och ont.

Den snö som fortfarande låg kvar bitvis i början av veckan är nu ersatt av den sedvanliga vinterleran och vi får väl se om detta var det sista vi såg av den.

I veckan gick jag en 2-dagars kurs på dagtid så det var lite omväxling och givande- annars jobbar jag ju 3 nätter, är ledig 3 osv.

I tisdags var det alla hjärtans dag och det firades med blommor och restaurangbesök- ett trevligt vardagsavbrott.

Någon tränarledd träning för Vicke och mig har det inte blivit i veckan vilket är frustrerande men inte mycket att göra åt.

Vi har jobbat på själva och det har även blivit lite uteridning och ett tömkörningspass.

Förutom Vicke har jag tömkört några andra hästar i stallet och jag måste säga att jag tycker att det är synd att inte fler använder sig av denna motions och utbildningsform för hästen.

Jag skulle säga att 9 av 10 hästar är väldigt fina att tömköra- även sådana som kan vara lite ”stretiga” när man sitter på så det kan helt klart vara en vinst att stå på marken ibland.

Longering ger jag däremot inte så mycket för- inte så som jag oftast ser det utföras i alla fall (häst springer runt i lina oinspänd) men det avgör man ju själv så klart.

Bloggen lever och frodas och jag blir ofta förvånad över vilka inlägg som får många kommentarer och hur andra verkar gå folk spårlöst förbi. Kul att ni hänger med i alla fall- utan era kommentarer skulle jag tveklöst sluta skriva faktiskt!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>