Lördag- mycket vill ha mer

Visst är det synd att ridning inte är mer som den övre bilden 🙂 ?

Dagens ridpass gick bra men eftersom känslan var ännu bättre i förrgår blir jag ändå lite…inte missnöjd direkt men jag vill få till det ännu bättre.

Fyrorna på diagonalen blev i alla fall 4,4,4 två gånger i rad och därmed nöjde jag mig.

Nu väntar soffhäng efter en enkel med god middag hemma (hamburgare och pommes) och sedan jobb.

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Frida

  Njae hade det varit lika roligt om det var som på första bilden? Är inte det lite charmen med ridning att det just är svårt och att det är roligt att klara av ngt som är svårt? Tror jag hade tröttnat om det varit för lätt. Däremot hade jag kunna tänka mig att vissa hinder skulle kunna tagits bort som t ex skadade hästar, pengar osv 😉

  Svara
  • Birgitta

   Fast ridning är så svårt ändå att det hade varit utmanande nog även utan ”gropar på vägen”.

   För många år sedan hade jag för övrigt en stallkamrat som sålde sin häst för att den slutade att vara utmaning nog för henne (var typ placerad i säkert 80 % av sina starter på ganska hög nivå och jättefin på alla vis).

   Jag kunde inte förstå henne alls och när hästen byttes ut mot en annan blev de så att den nya nästan bara var problem i många år tills den såldes eller om den togs bort (har glömt vilket).

   Först strulade den massor i hoppningen och därefter fick den en allvarlig skada som efter massa tid aldrig blev bra.

   Så man ska akta sig för vad man önskar…..

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>