Bra eller dåligt kan bli sååå mycket bättre (om relationer)

Även jag har haft tur!

Hade en kortare nät-diskussion med en person som efter att ha blivit ”bränd” i ett förhållande sade sig ämna leva resten av livet ensam.

Detta kategoriska uttalande fick mig att försöka peppa personen till att ”se tiden an” för det är något jag verkligen har sett genom åren; hur ”mogna” (+40) kvinnor (för det är detta kön i majoritet) som tidigare levt i bra, mindre bra eller till och med usla förhållanden har fått ett sååå mycket bättre liv med en ny partner.

Man har ju förhoppningsvis lärt sig något eller mycket under sina levnadsår, kunskap som även kan appliceras på relationer i allmänhet och med en partner i synnerhet och detta bidrar säkert till att en ny relation ”på äldre dar” utfaller till större belåtenhet.

Man har kanske också en mer tydlig bild av vad man önskar och vad man absolut inte tolererar och är inte själv heller så ombytlig och förändringsintresserad som i ungdomen?

Jag tänker ibland på en bloggläsare som efter ett längre äktenskap där hon blev lämnad mycket överraskande träffade en vad som det för mig verkar ”tusen gånger” bättre man och jag gläds så å hennes vägnar.

Så man ska aldrig säga aldrig…det var väl ungefär det jag ville säga med detta inlägget 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>