210

Härom dagen rotade jag igenom lite gamla pärmar och hittade bland annat en diskett (!!!!) med Herons tävlingsresultat (vet yngre människor ens vad en diskett är ha ha ha???).

Hur som helst; det ena ledde till det andra och jag började fundera på hur många placeringar jag har skrapat ihop genom åren.

Tänkte att det nog borde vara runt 200 och när jag räknade efter så blev det runt 210 med en felmarginal på kanske 3-4 stycken.

Har ni alls koll på era resultat?

Sparar ni alla dressyrprotokoll?

Sparar ni alla rosetter/ plaketter?

Jag har faktiskt sparat alla protokoll i pärmar och rosetterna ligger i någon låda i källaren, plaketterna likaså.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Jessica

    Jag älskar rosetter . Sparar alla och de finaste får hänga framme, resten i lådor. Eftersom jag har eget stall sitter även plaketterna på väggarna.
    Minns fortfarande hur bedrövad jag blev när mamma, som behövde band till en present, klippte sönder en blå-gul rosett.

    Svara
  2. Frida

    Sparat alla mina protokoll i en pärm. Mamma började med det när jag och syrran var mindre och jag har fortsatt. Sparar absolut rosetterna som hänger i rader på väggen. Skriver på baksidan vilken klass, vilken % och vilken häst jag ridit. Plats och placering ser man ju på rosetten. Spikat upp de plaketter jag fått i sadelkammaren. Men har inte fört ngn statistik eller liknande på resultat men kanske skulle börja. Har läst i ngn tidning eller om det var ngn hästsajt ett tips om att föra in alla sina resultat med poäng på varje bedömningspunkt i ett excelark för att kunna jämföra på ett enkelt sätt och se vad man ofta får lägre på och vad man får högre på. Dock tvivlar jag på att jag kommer att orka hålla det så jag nöjer mig nog med att spara protokoll och rosetter 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>