Dagens garv!

Efter att ha läst nedanstående inlägg på Facebook var jag bara tvungen att kommentera att ”kletet” nog inte var någon ”gammal hästsalva” 🙂 🙂 🙂 :

Har ni något bra tips på hur man kan få bort massa klet, förmodligen bara vanlig hästsalva, runt skapet på en häst?
När jag borstade valacken jag har som sköthäst igår märkte jag att han hade äckligt klet där nämligen och jag är ganska säker på att det är vanlig hästsalva från i somras.
Kan ju ta bort mycket med händerna med det luktar ju så fruktansvärt jävla illa så skulle vara skönt om det fanns något annat sätt, både snabbare och som inte får mina händer att lukta kloak typ..
Någon som har nått tips?
Tänkte städa av honom ordentligt när det blir varmare med både bad, skrapa av eventuell kvarvarande vinterpäls och spraya både honom, manen, svansen och pannluggen med pälsglans så all skit försvinner efter vintern då man inte fått honom helt ren och då skulle det vara rätt skönt att få bort all gammal hästsalva från området runt skapet också för även om han inte störs av det så känns det lite roligare att veta att hela hästen är ren.

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>