Veckan som gått

Åter en sådan där vecka där jag varit ”vilse på dagarna” eftersom torsdagen var en röd dag och många även var lediga på fredagen.

Just i torsdags var jag och tävlade på ”Ribban” i Malmös utkant- en mycket fin tävlingsplats med jättebra underlag och rejäl framridning.

Det blev debut i MSV B:5, ett trevligt program där det händer saker hela tiden. Strax över 61% efter en miss i serien är jag rätt så nöjd med.

Olof har ridit Vicke en dag under den gångna veckan och jag har tränat för Birgitta Kjellin en dag- båda hjälper mig verkligen bra!

Vicke fick också 2 dagars sammanhängande vila efter tävlingen- inte alls för att han känns det minsta sliten men jag tänker att det är bättte att förebygga eventuella skador genom minipauser än att köra på tills det ”smäller”.

Hemma har vi det fortsatt bra, jag Henke och vår fina doggy.

Efter lite sökande på nätet har vi förhoppningsvis hittat ett gift par som ställer upp som hundvakter när vi reser bort nästa gång- vi håller tummarna!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>