Veckan som gått

Tjoho…nu har jag  ETT arbetspass kvar innan jag går på en längre semester!

För även om jag tycker att jag har ett superbra jobb så finns det inget som slår ledighet, framför allt inte på sommaren.

Jag måste tyvärr fortsätta min klagan vad gäller vädret- jag tycker inte ständiga störtskurar höjer min livskvalitet precis och det har varit en hel del av dessa under den gångna veckan.

Igår var Vicke och jag och tävlade och jag vet inte om jag ska skylla på att det var någon vecka sedan sist eller om jag bara ska ge mig själv en mental omruskning men jag kunde i efterhand konstatera att jag föll tillbaka i gamla, icke önskvärda spår och red för såsigt vilket verkligen är till att ge bort poäng- något vi definitivt inte har råd med.

Jag måste rida mer framåt i galoppen annars ser det oengagerat ut och som att hästen saknar bjudning vilket han absolut inte gör- SKÄRPNING Birgitta!!!!

Men på det stora hela har jag inget att klaga på och även om det kanske är tjatigt att läsa så är det absolut viktigaste för mig att inte bara jag och Henke utan också djuren håller sig friska.

Det mesta går att lösa eller ändra på men när tex hästen är halt rasar hela min värld- säkert fullständigt obegripligt och mycket otacksamt för de som inte själva lägger ner så mycket själ och hjärta som jag gör i detta.

En fin bild som jag tog på Vicks igår

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>