Torsdag- test

Nu undrar ni säkert vad detta är 🙂 !

Det är en dammig plastplanta som jag plockade fram ur ridhusets gömmor i syfte att vänja Vicke vid ”ridhusutsmycknad”.

Om allt går enligt plan ska vi inom kort tävla i ett ridhus där man envisas med att ha några växter vid domarbordet och sist Vicke såg dom tyckte han att det var en god idé att både glo allt vad han kunde och hoppa iväg bort från spåret- det tyckte INTE jag….

Idag låtsades han som att det inte ens FANNS något ovanligt i ridhuset det falska stycket 🙂 , han gick hur nära denna växt som helst utan att höja ett ögonbryn.

Gud nåde honom om han gör något annat nästa gång vi tävlar 🙂 !

I ridhuset hade vi även en liten hundträff på eftermiddagen då Molly fick stifta bekantskap med borzoi-tiken Galina.

Borzoi (även kallad rysk vinthund) ser ut som en jättewhippet med böljande päls typ och min väldigt försiktiga doggy vågade faktiskt leka riktigt fint med henne vilket gladde mig mycket.

Molly har inga hundkompisar och är som sagt väldigt avvaktande mot andra hundar så det är roligt när hon någon gång hittar någon hon vågar leka med.

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna

  Falska stycket Det kanske finns lite julgransglitter el dyl att pynta den med också?

  Svara
  • Birgitta

   Tror inte att det hjälper 🙂 .

   Jag tror att Vicke kör samma grej som numera är hans signum i klasser som avslutas med uppridning i trav och halt vid X. Han börjar bromsa flera meter innan X och det är i princip lögn i he..vete att få honom att inte stanna (!) .

   På träning gör han inte en ansats till ovan- tro mig, jag har försökt att ”provocera” fram det men då flyger han över medellinjen som en liten lärka…..

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>