Torsdag- morgonritt

I morse återupptog jag, tillfälligt eller ej låter jag vara osagt, en gammal vana: jag red på morgonen.

Jag har inte velat göra det annat om det inte var absolut nödvändigt på länge eftersom det skulle inkräkta för mycket på hagtiden så vida jag inte kom och red 5 på morgonen så att Vicke hann äta frukost före/ efter också och det orkar jag inte nu när jag jobbar natt- då måste jag sova ut mer när jag väl är ledig.

Hur som helst blev det ett nyttigt pass där jag dels fick parera och verkligen tänka hur jag skulle rida önskade linjer i ett ridhus fullt av hinder dels fick ”tvinga” Vicke att göra sitt jobb fast han hellre hade låtsats att han aaaaldrig hade sett alla dessa bommar och ”kan man inte få glo liiiiite på dom i alla fall”? Svar NEJ din tramsiga häst!

Tog förresten tiden på mina skrittrundor till och från ridhuset: 8 minuter dit och 9 hem 🙂 !

Jag trodde på 10-12 så det var ju bra.

När jag lämnade stallet såg jag hur Vicke stod och åt av sitt ensilage vilket gladde mig mycket eftersom han igår knappt hade ätit något- kanske pga att det fortfarande finns gräs?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>