Lördag- vilse

Gissar att jag inte är ensam om att känna mig mer eller mindre vilse på både vilket datum och vilken veckodag det är de senaste dagarna?

För Vicke har jag i alla fall alltid en plan sedan flera dagar tillbaka och det händer mycket sällan att det inte blir som jag har tänkt- det ska vara när Olof ställer in, som han gjorde idag.

Men då blev det ett pass på egen hand i stället.

Jag har bestämt mig för att göra 4 byten i varje minst en gång alla inomhuspass utan Olof och än så länge (3 pass) har jag lyckats.

Slutmålet är 7 byten i varje- sedan får vi se när detta lyckas.

Man kan ju kanske undra varför jag lägger tid på detta och inte bara fokuserar på sådant som ingår i mina tävlingsprogram- en helt berättigad fråga då jag gissningsvis aldrig ska visa byten i varje på just tävling.

Men jag vill verkligen träna på detta nu när jag efter ”tusen” år äntligen har en häst som behärskar det; jag skulle tro att jag inte kommer att få fler hästar under min levnad som klarar det och då gäller det att passa på 🙂 .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>