Upprensning pågår

Sålt! Krympte för mycket….som många schabrak gör…

Jag har sedan flera år tillbaka insett att jag har samlat på mig på tok för mycket ”hästsaker” och HAR faktiskt också försökt att göra något åt det; dels genom att sluta handla 🙂 och också genom att försöka sälja av en del av det som jag redan har men inte använder.

Gjorde en rejäl rensning bland mina schabrak för något år sedan tex och har nästan (men bara nästan….) inte köpt ett täcke på många år.

Jag vill inte tillhöra dom som äger 30 schabrak (vet många som gör just detta) och lika många täcken; jag använder ändå inte hälften och det tar bara en jäkla massa plats.

Framför allt eftersom jag inte har eget stall är förvaringsutrymmena begränsade och att ha grejer i vår källare lockar inte heller.

Nu har jag åter gjort ett ryck och har de senaste 3 månaderna bland annat sålt 2 sadelgjordar, 3 sadelskydd, 1 ländtäcke, 1 par stövlar, 15 par fleecelindor, 1 schabrak, 3 par stallbandage, 1 hönät, 1 ridväst och en stalljacka.

Detta är det jag kan komma på på rak arm; har säkert sålt mer och om pengarna har räckt till någon lektion för Olof så är det ju till mer nytta än att bara ha grejerna liggande på hög.

Och tänk vad plats det har tagit….

Nä usch…jag ska verkligen försöka att inte samla på mig en massa saker igen!

Sedan får jag väl liiite till mitt försvar säga att det mesta av ovan är sådan jag själv köpt superbilligt eller till och med fått gratis (varje gång jag köpt en ny sadel har det tex ingått ett sadelskydd….) men ändå…nu får jag gå med bindel för ögonen på Gekås hästavdelning och inte besöka några outlets 🙂 !

En kommentar

  1. DRESSYRLIV

    Vilken supersnyggt presenterad bild! Inte ofta man ser hästsaker till salu arrangerade snyggt och prydligt 🙂 Esteten njuter 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>