Måndag- en vanlig dag

En vanlig dag i mitt vardagsliv så här långt; en vardag jag trivs väldigt bra med.

Steg upp vid 5.30, körde till stallet, fodrade alla hästarna och satt i sadeln strax innan 7.30.

En knapp timme senare och efter att ha checkat av diverse MSV B-linjer bland annat släppte jag ut först Vicke och sedan även övriga hästar i sina respektive hagar.

Efter mockning, tränsputsning och annat smått och gott körde jag hem, vägde mig, åt frukost och läste och skrev lite på nätet.

Powernap på det, sedan promenad med Molly och lite senare middag (rester från i lördags, moussaka som Henrik hade gjort).

En stund i badkaret innan Henrik kom hem från jobbet och nu ska vi åka och veckohandla plus köpa en ångmopp (väldigt nyfiken på om den kommer att uppfylla mina förväntningar) och gå ut med Molly tillsammans.

Klockan 21 ska vi se ”Bonusfamiljen”, en av få serier vi följer.

Ja, så ser mitt lilla liv ut många gånger 🙂 !

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Liv

    Kul med vägning är detta ett återkommande inslag i vardagen? Går du på fiet eller är du bara allmänt observant på eventuell viktuppgång?

    Svara
    • Birgitta

      Det var en vän som tipsade om detta för typ 15 år sedan eller mer och det är ett tips jag gärna för vidare.

      Genom att väga sig i princip dagligen får man en jättebra uppfattning om hur vikten kan pendla beroende på vad man äter (jag kan väga 1/2 kg mer än vad jag gjorde dagen innan morgonen efter att jag ätit en pizza på eftermiddagen 🙂 ).

      Man riskerar inte heller att vikten sakta men säkert ”barkar iväg” utan kan stoppa viktuppgång innan det blir för jobbigt att försöka gå ner på ett enkelt sätt.

      Jag vill verkligen förbli smal men älskar mat, godis osv och mycket av det är onyttigt/ kaloririkt så detta är en bra hjälp för mig.

      Njuter faktiskt av min figur (fast det får man väl knappt säga i jante-Sverige….) och kan använda samma kläder i hur många år som helst (har en enorm garderob…).

      Om jag inte ”behärskade” mitt matintag skulle jag nog lätt kunna gå upp minst 20 kilo….

      Svara
  2. Liv

    Sant! Väger mig också dagligen och efter glada dagar i Paris visade vågen vips mer

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>