Veckan som gått

Så tacksam över den vecka av sol vi fick i vintras när sedan vädret i Sverige har varit så trist hur länge som helst…

Vet inte om jag ens vågar skriva det men nu känns det ÄNTLIGEN som någon form av vår i alla fall även om Vicke vadade ut i en snötäckt hage i början av veckan…

Men minusgraderna har lämnat oss, Vicke går nu i ett ofodrat regntäcke, fåglarna kvittrar för allt vad de är värda och tja….om inte annat är det snart april….då ”måste” väl även våren komma för gott???

Min tränare har varit iväg på annat håll så Vicke och jag har fått klara oss själva och det tycker jag att vi har gjort bra.

Jag har varierat mellan rena dressyrpass, uteritter, lite hoppning och lösgalopp- en bra mix tror jag.

I veckan har jag också fyllt på mitt förråd av foder och strö och jag fylls alltid av en nöjd känsla när detta är gjort, precis som när vi har fyllt kyl och frys hemma.

Jag har hellre för mycket än för lite av allt enligt ovan- gillar inte att snåla.

Helgen har tillbringats hemma med min lilla familj, när det inte är några tävlingar eller jobb är det skönt att bara ta det lugnt, gå ut och äta, hyra en film kanske (igår ”Drottningen och Abdul” ..den var sådär) och slappa i soffan.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>