Tisdag- jag ville sluta

Vicke mediterar innan träningen….

I sanning ville jag inte bara träna på slutor under dagens träning utan minst lika mycket på öppnorna så detta var vad en stor del av lektionen för Olof användes till.

Jag fick nyttig input och påmindes om vissa ryttarfel som att jag tex fokuserar för mycket  på den sidförande skänkeln i slutorna medan detta bara medför att Vicke rätar ut bålen,det är lättare för honom att gå åt sidan men rak i kroppen än att bibehålla böjningen i bålen utan så mycket tvärning och två domare har ju också kommenterat ”som skänkelvikning”.

I öppnorna ska jag hellre ha mindre ställning i nacken och mer böjning i bålen, dvs det ska vara mer böj bakom halsen än framför den 🙂 .

Skönt nog har dagens väderleksprognos (lite nederbörd hela dagen) inte stämt så här långt (klockan 14.40)- nu får det väl ändå vara nog med snö?

Jag är precis hemkommen från mitt månatliga massagebesök- det är något jag hade gjort oftare om jag hade tjänat mer.

Men även en gång i månaden har visat sig räcka för att slippa de återkommande nackspärrarna efter min avramling för 2,5 år sedan.

Numera har jag…ta i trä….aldrig känningar av detta, tidigare kunde jag vakna med stelhet/ smärta 2-3 gånger i månaden och ibland höll det i sig 2-3 dagar.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>