Klart man minns

Har ni sett de där bilderna på Facebook som likt den ovan uppmanar en att fundera på om man minns olika objekt från stenåldern och framåt 🙂 .

Ibland står det ”om du minns denna är du riktigt gammal” så jag måste väl vara tusen år eller nåt för jag minns ALLA bilder; från telefonkiosker, handtrampade symaskiner, fasta telefoner med snurrskiva, diverse köksredskap och jag vet inte allt!

Således var min första bil utrustad med denna ”choke” och hade även RATTVÄXEL som var ovanligt även då :).

Det var för övrigt en Peugeot som min far prutade ner från 4200 kronor till 3800 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>