Torsdag- fullt blås

Idag var det dags för en vilodag tyckte jag och Vicke misstyckte säkert inte- efter 3 dagar i rad med dressyrjobb i ridhuset och rejält isande vindar ute var han nog nöjd att slippa skrittas ut utan bara behöva trava och galoppera lös en kvart.

Jag upphör aldrig av att njuta av hans förmåga att se så vacker ut på bild (sade hon partiskt….), jag behövde för egen del ett foto där jag inte skulle le härom dagen och Henrik fick på fullt allvar ta typ 30 kort innan jag resignerade och valde det minst dåliga.

”Men det är ju så du ser ut” sa min man utan att förstå att det var heeelt fel kommentar 🙂 !

Hemma fick jag för mig att göra våfflor så det var faktiskt vad det blev till frukost.

Ganska onyttigt så klart och jag kanske ska förklara att jag de dagar jag väljer att äta otroligt kaloririk mat anpassar portionerna, dvs mängden mat därefter.

Tyvärr har det blåst väldigt mycket idag och vi funderade ett tag på att ta in hästarna i förtid (men valde att låta bli).

Molly gillar inte hårda vindar alls men nöden har ju ingen lag 🙂 .

Kolla vilket kryp vi hittade på promenaden:

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>