Måndag- konstig dag

Konstig dag så tillvida att medan många arbetar idag så är minst lika många lediga?

Själv jobbar jag ju på schema så ”röda dagar” eller ej påverkar mig aldrig, det är alltid 3 nätters jobb följt av 3 nätters ledighet som gäller.

Vicke och jag inledde dagen med att skritta ut tillsammans med Susanna och Fama, den sistnämnda en ”stensäker” polohäst (!).

Polohästar måste tåla att bli påridna osv utan att sparkas och det passar min snälla häst perfekt.

Inte för att Vicke brukar kasta sig över andra hästar precis 🙂 men eftersom han själv är så snäll så tror han gott om alla vilket tex har fått till följd att ett sto sparkade honom bara för att han råkade komma liiiite för nära henne= ogillas starkt!

Så med Fama känner vi oss trygga och det är alltid skönt med sällskap när man skrittar ut.

Efter ridturen var det dags för Vicke att få nya skor och när även det var avklarat hastade jag hemåt för lunch på Nötesjö hotell med Henrik.

Vi har ju varit helt utslagna i influensa och knappt orkat äta men nu är vi friska och kände oss redo för lite god mat!

Och jag missar aldrig chansen till en efterrätt 🙂 !

Dessa gräsliga hovar….

En kommentar

  1. Manda Stillnert

    Det där med dåliga hovar är en riktig pina. Vet av egen erfarenhet men peppar peppar sista halvåret har min häst haft fin kvalite ändå men har börjat sko henne med travskor för något år sedan och det är ju tunnare och väger inte lika mycket heller så de hjälper väl till.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>