Energitjuvar

Känner ni någon som passar in på dessa 5 punkter?

Jag har enstaka gånger haft med sådana personer att göra och mitt tips är att dumpa- så fort det bara går.

Skulle personen tex vara ens chef, partner eller nära släkting är det ibland lättare sagt än gjort och kan ta tid men enligt mig tar det på tok för mycket kraft för att det ska vara värt att ha en relation med denna typ av människa.

Jag fungerar i alla fall så att jag tänker väldigt mycket och kan inte bara låta bli att bry mig utan jag tar åt mig och mår dåligt om jag blir illa behandlad. Även om jag vet att det är den andra personen som ”har problem”, tjafsar med ”alla” och inte bara med mig osv så lägger jag energi på att grubbla och må dåligt och det är ju helt onödigt om man inte måste.

Så; känn efter och känns det inte bra så lämna!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Emily Jensen

    Ojojoj. Mycket bekant. Rätt så exakt så. Men har som bekant avlägsnat mig från personen. 🙂

    Svara
  2. Charlotte

    Jag har tyvärr också träffat såna personer. Och det läskiga är att jag börjar tvivla på mig själv, trots att jag VET att den andra manipulerar mig

    Svara
    • Birgitta

      När jag vid ett tillfälle råkade ut för en sådan person kände jag till slut att det var så mycket elakheter/ konstigheter/ whatever att utomstående knappt skulle tro mig om jag berättade allt för det var liksom verkligen ”too much”.

      Då var det helt underbart att av en slump träffa en person som strax innan mig upplevt EXAKT samma sak med denna person och som bekräftade varje ord jag sa och mer därtill….

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>