Måndag- alltid nära

Lilla Molly- alltid nära!

Ridhuspasset på morgonen gick bra- jag red mycket linjer ur MSV B:5-programmet.

Ett trevligt program där det dock gäller att hålla tungan rätt i mun; det “händer grejer” hela tiden.

Har inte ridit det så många gånger i år då det tenderar att bara samla en handfull startande men ska nog strunta i det framöver och rida det ändå.

MSV B:2-programmet, som jag nästan alltid rider passar oss egentligen sämre faktiskt men det är roligare när det är fler än typ 5 ekipage per klass.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Petra

    Fina Molly! Jag skulle så gärna vilja ha en whippet men eftersom jag tillbringar mycket tid i stallet så tänker jag att den skulle frysa sex månader om året… Hur tycker du det funkar med whippet i kyla? Att de måste ha täcke förstår jag, men vill hon hellre stanna hemma än vara med i stallet när det är kallt?

    Svara
    • Birgitta

      Generellt tycker jag att whippets är frusna och jag, som tidigare var ganska stor motståndare till att klä på hundar har insett att det hade varit rent plågsamt att ha just denna ras utan. Så klart varierar deras frusenhet osv men även fast både Molly och tidigare Soya alltid är/ var lösa så är det täcke som gäller höst, vinter och tidig vår.

      Huruvida Molly hellre vill vara hemma än i stallet har detta tyvärr helt att göra med att hon inte alls tycker om att åka bil. Min enda hund som reagerat så, alla andra har älskat bilåkning.

      Både Soya och Molly ogillar regn och blåst mer än kyla skulle jag säga, kan de bara hålla sig i rörelse och har täcke är kylan inte ett problem så länge vi inte talar om många minusgrader.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>