Hejdå 8000 pix

Easy come, easy go!

På grund av en ca 4 timmar lång flygförsening senast vi reste (i somras) var vi lovade sammanlagt 800 Euro i ersättning av Primera Air.

Att ansöka om ersättningen var plättlätt och tog på fullt allvar typ 10 minuter- att få pengarna var desto svårare.

Och nu lär vi så klart inte få dom!

Jag har hela tiden tänkt ”jag tror det när jag ser det”, dvs när pengarna är på kontot och som tur är handlar det ju inte om pengar vi en gång i tiden lagt ut.

Annars vill jag absolut slå ett slag för att generellt kräva ersättning vid förseningar; upptäckte i somras att det finns hur mycket information på nätet som helst om hur man går tillväga och väldigt många fler hade kunnat få pengar om de bara iddes och/ eller kände till sina rättigheter. Bara sök på flygförseningar så får ni all info ni behöver.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. M

    Jag väntar på 250 Euro återbetalning från Norwegian sedan den 24/9 p.g.a inställt flyg. Hoppas pengarna kommer snart!

    Svara
  2. Manda Stillnert

    Vi har vart väldigt förskonade genom åren med just flygförseningar, ändå har jag rest en del. De ända var att planet till Kiruna från Arlanda fick flyttas fram en timme pga av att de behövde byta plan men de kunde jag överleva 😉

    Svara
    • Birgitta

      Har ocKså varit väldigt förskonad och denna gången fick vi veta om förseningen redan medan vi fortfarande var hemma så vi slapp vänta på flygplatsen.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>