Söndag- vitt

Idag kom det en hel del blötsnö under flera timmar på morgonen- väldigt vackert och tacksamt att fotografera men nackdelarna överväger utan tvekan om ni frågar mig.

Om inte annat kändes det inte alls bra att konstatera att Vicke stod med skyhöga ”klackar” under framhovarna efter 2 timmar i hagen och då har han ändå sulor.

Jag kan bara fantisera om vilka vrickningar som kan bli resultatet om en häst far iväg med sådana styltor under fötterna….

Vi red ut som planerat i alla fall och min önskan från gårdagen om kontakt med bettet blev minst sagt infriad- det kändes som att det gick ett järnspett mellan min hand och Vickes mun 🙁 .

Den känslan har jag aldrig någonsin när jag rider dressyr men om Vicke spänner sig vid uteritt kan den uppstå och idag var tydligen all snö som dolde eventuella…tja..vem vet vad….anledning att inte slappna av.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>