Firar ni?

Vi firar

Idag är det som ni kanske vet alla hjärtans dag och dagens fråga är: firar ni denna dag på något särskilt vis eller tycker ni bara att det är kommersiellt trams? Eller något annat?

Nu har ju Henrik och jag bara varit tillsammans i 3 år och är fortfarande nyförälskade så tja….vi ”firar” dagen lite grann i alla fall även om vi just i år har förskjutit firandet till helgen eftersom jag jobbar idag.

Vi ska ut och äta och gå på bio; saker vi förvisso gör ganska ofta ändå.

Och det är något jag verkligen tycker att man ska försöka att tänka på; att ha kul, hitta på roliga saker så ofta man har möjlighet och inte bara för att det är en visa dag så att säga!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Marika Stoppert

    Jag undviker absolut den kommersiella sidan av det hela MEN tycker det är ett underbart tillfälle att visa sin kärlek till den man älskar & bara påminna den andra hälften om hur mycket han betyder. Kan väl aldrig skada i allafall 🙂

    Svara
  2. Rackemarie

    Kap Verde en vecka men hemresa natten till idag så inget firande alls idag. Maken har åkt för att titta till sin stuga och jag tvättar och ska ha några goa timmar i stallet snart. Till kvällen blir det jag och katten som firar❤️.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>