Lördag- ändrade planer

Dagens planer var att hinna rida innan förväntad hetta samt att gå till utomhusbadet som vi bor grannar med några timmar senare.

Ridplanerna gick som förväntat bortsett från att det inte var eller blev så varmt som jag trodde och detta i sin tur ledde till att vi insåg att det inte alls var läge för varken sol eller bad- det blåste på tok för mycket och var ganska molnigt.

I stället blev det en långpromenad med Molly vid Dalby stenbrott och där var det nog många som inte hade kollat den uppdaterade väderleksprognosen för det var ovanligt mycket bilar på parkeringen (det brukar vara typ 2 fordon och idag var det kanske 80) och folk försökte sola vid strandkanten så gott det gick i blåsten.

Efter vår promenad åkte vi till Emporia för middag, lite shopping och för min del en god choklad och hasselnötscheesecake:

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>