Onsdag- med sällskap

Äntligen ridsällskap av stallägaren Anette igen- det är roligare när man är två förutsatt att hästarna går bra ihop vilket Vicke gör med alla hennes tre.

Efter ridningen passade jag på att skura min box invändigt- jag vill ha så mycket ”måsten” som möjligt avklarade under semestern och medan det är behagligt väder.

Sedan tidigare har jag bunkrat upp med havre, hö och strö för några månader- sådant är inte något man bara tar under armen och går till bilen med efter köp.

En annan som fick sällskap idag var Molly- en minimalteser dök upp från ingenstans under vår promenad och Molly som vanligtvis är mycket försiktig och sällan leker med artfränder tyckte väl att denna lättviktare var ofarlig nog att busa lite med!

2 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Det hade jag i 2 månader (januari och februari). Men det blev för långt att köra och medförde både för stor tids och penga-åtgång så jag flyttade till ett stall mycket närmare min bostad.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>