När ni vill skratta

Jag är en person som inte skrattar så där högt och liksom hjärtligt särskilt ofta- en av de få som kan få mig till det är min man Henrik.

Därmed inte sagt att jag betraktar mig som humorbefriad- tvärtom men jag är mer typen som ”ler för mig själv” så att säga 🙂 .

Men det finns sådant som får mig att skratta högt; exempelvis denna 3-minuters film som jag har visat er tidigare och där jag kan alla repliker:

Henriks favorit är denna (och ja; även jag skrattar högt):

Har ni exempel på liknande filmklipp eller annat som får er att bokstavligen asgarva 🙂 ?

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Karin

    ”What immigrants think about Trumps wall”En fejk Mexican som har ett smittande skratt,tycker den är hysteriskt rolig-ja,jag har konstig humor.

    Svara
  2. Anna

    Åh den där sista är en av mina favoriter också. En som ofta får mig att skratta är ”Honest Trailers” på Youtube. Till exempel denna
    https://youtu.be/AOIi9SjJvgU

    Sedan skrattar jag alltid åt den här (första minuten) :

    https://youtu.be/ggB33d0BLcY

    Jag tror annars generellt att jag skrattar mer åt saker jag läser, som denna journalist som låtsas att hon är Ayn Rand som recenserar barnfilmer:

    http://www.newyorker.com/humor/daily-shouts/ayn-rand-reviews-childrens-movies

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>