Flytthjälp?

Min flytthjälp

En bekant ska ganska akut byta boende och frågade mig om jag hade några tips på flytthjälp Malmö till Skurup.

Flyttfirman i länken är den enda jag känner till på rak arm men kanske vet ni fler så att man kan begära in offerter och jämföra innan man bestämmer sig?

Själv har jag de få gånger jag flyttat använt mig av egen muskelkraft och min hästtransport men det är ju inte alltid man kan och orkar köra det konceptet.

Inte heller är det alltid så lätt att få vänner och bekanta att ställa upp (min bekant flyttar en vardag och då jobbar de flesta) även om jag gissar att det är så många gör när de flyttar.

Jag minns hur jobbigt det var när jag och min dåvarande man skulle flytta från var sin lägenhet till ett gemensamt hus- det kändes som att allt som skulle packas och köras aldrig tog slut och till slut ville jag nästan slänga en del bara för att jag inte orkade mer.

Då skojade jag med fd maken och sa att jag aldrig mer skulle flytta utan att vi vid en separation skulle ta över- respektive nedervåning och bo i var sin del 🙂 .

Nu blev det inte så…..vi är lyckligt omgifta på var sitt håll hi hi!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>