Lördag- sent

Idag har jag varit och tävlat och det blev en sen start, 17.30.

Får jag välja rider jag mycket hellre på morgonen eller förmiddagen för jag har ändå svårt att fokusera på annat under dagen och då känns det lite som att dagen har ”gått till spillo” om ni förstår vad jag menar.

Jag hade för ovanlighetens skull Henrik med mig vilket var bra eftersom han filmade.

Min känsla var bättre än vad procenten visade (61,2) men så är det ju ibland, på gott och ont 🙂 .

Ibland får man bättre betalt än vad man själv tycker att man är ”värd”, ibland är det tvärtom och så finns det gånger när man är heeeelt överens med domaren 🙂 . Bedömningssport i ett nötskal skulle jag säga!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>