Hur du får ihop 10.000 i ett nafs!

Läser precis ett inlägg på Facebook.

Intressant hur vissa sväljer ”allt” med hull och hår och dessutom gladeligen betalar utan att reflektera en sekund. För info är över 10.000 insamlat på ett ögonblick.

Fakta:

Trådskaparen påstår att någon som är ”utlänning” har skadat hunden- fullkomligt utan tillstymmelse till bevis.

Hunden är oförsäkrad för ”man” har inte haft tid att göra detta trots att man ägt den i flera veckor (är man en vettig djurägare försäkrar man sitt djur samma dag man köper det).

Man utlyser en belöning på 10.000 (för vilka pengar undrar jag) samtidigt som man startar en insamling eftersom hunden ju är oförsäkrad.

Min reflektion: mycket går att sälja in om man spelar rasistkortet.

Edit: inlägget togs bort under eftermiddagen och hade då 160 kommentarer och nästan 13.000 i insamlade medel.

Här kommer inlägget:

VARING FÖR STARKA BILDER!!!

Det har skett mellan 10.45-12.00 idag!

Den eller dom personerna som gjort detta på min hund idag kommer inte få leva så länge till, att ta en pinne och peta i ett brevinkast och peta den rätt i min hunds ögon så hon förlorar sitt ena ögat? HUR JÄVLA LÅGT SKA NI SJUNKA BARA FÖR DET ÄR OKEJ I ERAT JÄVLA LAND!
Hon har opererats akut men ingen är säker på om hennes öga kommer klara sig då det hängde från ögongloben, vet någon kontakta mig gärna!

Det är polisanmält och händelsen skedde i Skogsrundan i Karlskoga

Dagen innan detta skedde har en man frågat min hundvakt om mina brukshundar och beskrivningen på han är detta : Han var inte jätte mörk men utlänning.Han gick med svart munkjacka och svarta hängbyxor. Kan ha varit i 40-50 års ålder han var allt så inte ung.

JAG GER 10.000kr till den som ger mig namn på personen/personerna!!!

Insamling för rädda hennes öga finner ni här! https://www.facebook.com/donate/2522698281323056/?fundraiser_source=external_url

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>