Onsdag- klen-ben

Vickster fortsätter att oja sig över sin ömma sula.

Hovslagaren kom ut idag för att bekräfta att det inte är något annat än den lilla rispan i hornet (tex en hovböld) och Vicke visade tydligt att ”aj….jag har ont där du trycker”.

Jag kan om inte annat se pulsen tydligt på det benet; efter hans hovledsvrickning för många år sedan lärde jag mig att det finns en punkt på insidan av hans skenben där man alltid kan se en liten ”ärta” pulsera när han har något vajsing med benet och tro mig…den ärtan har jag sett röra sig en miljon gånger ungefär….efter nämnda vrickning i månader efter att han var friskförklarad.

Trist som fan givetvis men om man får välja (och hur ofta får man det….) ”tar” jag en miljon gånger hellre en rispa i hornet som jag sett med egna ögon hur det hela har gått till än många gånger helt oförklarliga, ibland svårdiagnosticerade hältor som ibland också är väldigt subtila.

Nu håller vi tummarna för herr Klen-ben och hoppas att han kryar på sig snart!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>